astro centar

Vaga-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

POSAO: Vaš vladar Venera korača kroz polje karijere i ovo je idealno vreme za sve Vage da zablistaju. Svakako da ćete koristiti sve vaše atribute, kako fizičke tako i psihološke, da dođete do rešenja ili pravog posla. Vage koje rade u državnoj službi neka se odmaraju ili ne opterećuju bar ovaj mesec jer od septembra sledi im reorganizacija u firmi. Oni koji imaju svoj biznis moraju da uspore jer imaju previše posla, kako ne bi preterali i blokirali svojom energijom druge koji žele da se izraze. Novac vam je uvećan od 14. avgusta pa sve do 25. avgusta. U tom intervalu gledajte da napravite dobre ugovore, dilove, koji će svima biti značajni.

LJUBAV: Ukoliko tražite srodnu dušu, naći ćete je na poslu, mada to može biti neko ko je preterano ambiciozan i neće previše odgovoriti na vaše emocije. Tražite novu ljubav u društvu, socijalnim mrežama, žurkama, putovanjima. Vage u braku jure ka nekoj lepoj letnjoj destinaciji i odmoru za dvoje.

ZDRAVLJE: Venera u Raku mami ka slatkišima, ali i bogatoj domaćoj hrani. Ovde se svakako preporučuje uzdržavanje ili neka hrono dijete da vam bude lakše.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.