astro centar

Vaga-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Vage će u maju doživeti nekoliko veoma važnih promena. Do sredine maja slobodnim Vagama Venera, iz astrološkog polja putovanja i inostranstva, mogla bi na nekom kraćem putu doneti ljubav ili vezu na daljinu sa osobom u znaku Ovna, Strelca ili Vage. Većina Vaga u partnerskim odnosima prolazeći kroz tenzije i preispitivanja u vezama i brakovima.

Posebnu pažnju obratite u periodu od 6. do 15. maja, kada ćete prolaziti izazovan period, pre svega u komunikaciji sa partnerom. Razmirice će se najčešće dešavati oko gluposti, pa sačekajte sredinu meseca za važnije odluke.

Veoma važna promena desiće se već oko 15. maja, kada će Uran nakon sedam godina napustiti znak Ovna i vaše astrološko polje partnerstva i preći u znak Bika i vaše polje transformacije strasti i seksualnosti. Ovo će doneti smirenje u mnogim odnosima i brakovima, ali i nov ciklus u vašem životu. Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i vaše astrološko polje karijere, ali i prošlosti. Ovo nekima od vas može vratiti osobu u koju ste davno bili zaljubljeni.

POSAO I FINANSIJE

Maj će Vagama doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i uspeh koji ste dugo očekivali. Pun mesec iz polja ličnosti staviće poslovne odluke u prvi plan, a one će se vrednovati više nego inače, posebno ukoliko ste zaposleni u većim kolektivima ili na poslovima vezanim za nove tehnologije, dizajn, ali i ako radite sa strancima.

Oko 19. maja moguća je neočekivano dobra zarada i olakšanje nakon nekog napornog projekta. Uz Ovna ili Raka ostvarićete jedan od vaših najvažnijih ciljeva. Tranzit Venere, kroz vaše astrolosko polje putovanja i inostranstva, doneće vam krajem maja lep poslovni put, ali i saradnju sa inostranstvom o kojoj ste dugo maštali.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.