astro centar

Venčanica – šta znači sanjati venčanicu

Iako je venčanica simbol nečeg lepog i pozitivnog u stvarnom životu, u snu ona nema uvek pozitivno značenje. Venčanica u snu može da ukazuje na lepe, ali i na tužne događaje koji nam slede u emotivnom ili u društvenom životu. Nešto više o značenjima koja može imati san o venčanici možete pročitati u nastavku teksta, jer tu je naš sanovnik.

Sanjati da nosite belu i čistu venčanicu: Ukoliko sanjate da nosite belu i čistu venčanicu, to je znak da je pred vama pozitivan period i da vam sledi dobar odnos sa bliskim ljudima. Ovaj san znači da ćete biti zadovoljni svojim partnerom i da ćete se dobro slagati sa članovima svoje porodice.

Sanjati da druga osoba nosi čistu i belu venčanicu: Ako sanjate da osoba koju poznajete nosi čistu i belu venčanicu, to znači da ćete se jako zbližiti sa tobom osobom. Međutim, ako osoba koju ne poznajete nosi čistu i belu venčanicu, to je znak da ćete upoznati neke nove osobe koje će biti veoma bitne u vašem životu.

Sanjati da nosite pocepanu ili prljavu venčanicu: Ako sanjate da nosite pocepanu ili prljavu venčanicu, to znači da ćete u narednom periodu doći u sukob sa osobama do kojih vam je veoma stalo. Ovaj san ukazuje na to da ćete se verovatno u nekoga razočarati.

Sanjati da neko drugi nosi pocepanu ili prljavu venčanicu: Ako ste sanjali da neka druga osoba nosi prljavu ili pocepanu venčanicu, to znači da će vaš odnos sa tobom osobom da se pogorša i da će vas ta osoba razočarati. Takođe, ovaj san može da znači da će se taj neko razočarati u vas, ali i da ćete možda upoznati neke nove osobe sa kojima treba da budete oprezni.

Sanjati da nosite crvenu venčanicu: Ako sanjate da je na vama crvena venčanica, to je znak da ćete u narednom periodu imati veoma dobre, vesele i strastvene odnose sa drugim ljudima.

Sanjati da druga osoba nosi crveni venčanicu: Ako sanjate da neko drugi nosi crvenu venčanicu, značenje sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne. Ako je u pitanju poznata osoba, to znači da će vam ta osoba postati veoma dobar prijatelj. Međutim, ako je osoba u crvenoj venčanici  neko koga ne poznajete, to je znak da ćete upoznati osobu koja će vam mnogo značiti u životu.

Sanjati da nosite crnu venčanicu: Ukoliko sanjate da nosite crnu venčanicu, to znači da ćete se u stvarnom životu jako razočarati i shvatićete da neke stvari nisu takve kakvim ih smatrate.

Sanjati da druga osoba nosi crnu venčanicu: Ako sanjate da crnu venčanicu nosi osoba koju poznajete, to znači da će se ta osoba razočarati u ljude koji je okružuju. Takođe, ovaj san može da bude i znak da ćete se vi razočarati u osobu koju ste videli u crnoj venčanici. Međutim, ako je osoba u crnoj venčanici neko koga ne poznajete, to znači da treba da budete oprezni i da se čuvate ljudi koji se mogu pojaviti u vašem životu i koji mogu imati loše namere.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.