Astrozenit

astro centar

Vip godišnji horoskop za 2021.godinu

Ovan – Godišnji horoskop
LJUBAV: Utjecaji na vaš privatni život tokom 2008. bit će većinom povoljni. Ono što bi vas jedino moglo mučiti, jesu povremene moralne dvojbe ili situacije u kojima ćete trebati rješavati pravne stvari vezane uz vaš ljubavni status, a sve zato jer cijelu godinu Jupiter boravi u vama kvadratnom znaku Jarca. Najpovoljniji ljubavni periodi za vas bit će između 1.1. i 24.1., zatim od 7.4. do 30.4. kad ćete posebno zračiti i privlačiti suprotni spol, te od 13.7. do 6.8., pa opet od 19.10. do 12.11. Oni koji su već u vezama, provest će više-manje ugodnu godinu, u kojoj će rješavati i svoju formalnu poziciju u vezi. Oni koji su još sami, imat će dovoljno prilika za zbližavanja sa suprotnim spolom.
POSAO: Za poslove se može reći da će se generalno razvijati dobro, no povremeno ćete imati velike apetite, koji neće uvijek biti u skladu s realnošću. Imat ćete potrebu da proširite svoju djelatnost tokom cijele godine i preko stvarnih mogućnosti. Ono što će vas spustiti na zemlju, bit će vaši suradnici, a posebno podređeni, koji će vam u dobroj namjeri ukazivati na pravo stanje stvari. Zbog toga ćete ozračje na radnom mjestu koji put doživljavati kao sumorno, no brzo ćete uviđati da su vaši suradnici u pravu i da vam zapravo čine dobro. Posebno upečatljivi dani u tom smislu bit će oko 20.2. kad se događa pomrčina Mjeseca u vašoj 6. kući posla. Prihvatite li realanost i postavite li se zrelo, ostvarit ćete rezultate s kojim ćete biti i više nego zadovoljni. Energije ćete imati dovoljno, a i sposobnost komunikacije bit će vam na zavidnoj razini gotovo cijelo vrijeme.
ZDRAVLJE: Ono što će obilježiti ovu godinu, bit će, s jedne strane, pojačana sklonost ka pretjerivanju u uživanju (jelu, piću i općenito u svemu u čemu uživate), a s druge, jača briga za prehranu i zdrave životne navike. Ta dva suprotna utjecaja pomirit ćete samoregulacijom ili naizmjeničnim periodima. Samo ipak pokušajte djelovati preventivno, jer je to bolje nego da liječite posljedice pretjerivanja.

Bik – Godišnji horoskop
LJUBAV: Dobra pozicija Jupitera i Saturna na vaš znak tokom cijele 2008. obećava stabilnost i osjećaj sigurnosti, pa tako i u vašem privatnom životu. Pred vama je godina u kojoj će stvari doći na svoje mjesto. Posebno povoljni periodi za ljubav jesu od 25.1. do 17.2., od 1.5. do 25.5. kad će Venera biti u vašem znaku, od 7.8. do 30.8., te od 13.1.. do 7.12. Oni koji su već u vezama, većinu godine živjet će skladno i bez većih trzavica ili promjena. Za one koji su još sami, uslijedit će godina u kojoj će im mnogo toga „sjesti“, a mogli bi postaviti temelje za brak ili zajednički život udvoje.
POSAO: Većina poslova koje pokrenete imat će dobru podršku kako autoriteta, tako i uglednih ljudi, i to tokom većine godine. Ako i bude perioda kad ćete na neke stvari trebati malo pričekati, dobivat ćete jasne znakove ili infomacije da se stvari razvijaju u pozitivnom smjeru za vas. S obzirom da mjesečevi čvorovi prelaze već početkom godine u vaša polja karijere i doma, sve ono što budete radili u idućih godinu i pol na navedene teme, imat će dalekosežne posljedice i povećan značaj u vašem životu. Moguće je da završite jednu poslovnu fazu u svom životu i započnete novu. Najmarkantiji dani za to jesu oko 7.2., te opet oko 1.8., jer će se tada događati pomrčine vezane uz vašu kuću karijere. Tih dana, prije eventualnog donošenja poslovnih odluka, dobro razmislite i ako je potrebno uzmite si još koji dan prije nego nešto definitivno ne odlučite. Roditelji Bikovi imat će vrlo ozbiljan i povremeno prestrog pristup prema svojoj djeci. Koji put im dopustite malo više slobode i zabave.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, sigurno i stabilno tokom većine godine. Prolazna razdoblja nosit će u sebi samo prolazne tegobe koje ćete brzo svladavati.

Blizanci – Godišnji horoskop
LJUBAV: Pred vama je godina izazova u svakom pogledu, pa tako i u ljubavi. Počet će burno, a vi ćete nastaviti burno regirati kroz prva dva mjeseca. Tokom većine godine suočavat ćete se kako s preprekama, tako i s ljubavnim stresovima, koji će vas nerijetko izbacivati iz takta. Sve će to djelovati na vaš privatni život, pa se pripremite na dinamičan period. Ono što će biti vaš adut, to je zavidna sposobnost komunikacije, koja će vam tokom cijele ove godine biti uglavnom nepomućena. Tako ćete uvijek uspijevati objašnjavati drugoj strani o čemu se zapravo radi (ako to bude vama jasno). Ipak, imat ćete i vrlo ugodnih razdoblja za ljubav, a to su dani od 18.2. do 12.3., pa najupečatljiviji od 25.5. do 18.6., zatim od 31.8. do 24.9. i opet od 8.12. do 31. 12.
POSAO: Cijelu godinu Uran i Saturn bit će izazovno postavljeni na vaš znak, te povezani s područjima poslovnog djelovanja. To znači da ćete stalno morati biti „budni“, oprezni, sabrani i spremni na sve moguće peripetije, zamke, sketanja, povijanja i slično. Kako ste po prirodi pravi mađioničar, imat ćete priliku tu svoju sposobnost razvijati još više. Ipak, sve bi vas moglo tokom godine početi iscrpljivati preko svake mjere, pa uvijek imajte na pameti da je za vas najbolji odmor san ili šetnja na svježem zraku. Kad vam se učini da ste došli do zida, nemojte ga odmah pokušavati preskočiti ili zaobići, nego prvo malo stanite, razmislite i udahnite. Možda sve uspijete riješiti samo svojom inteligencijom. Ono što je dobro postavljeno cijelu godinu, jesu ulaganja drugih ljudi, sponozorstva ili eventualni krediti. No i tu uvijek dobro provjerite činjenice i napravite preciznu projekciju budućih izdataka.
ZDRAVLJE: Većinu godine bit ćete izloženi stresu i upinjat ćete se da svladate sve prepreke, pa je važno da se redovno odmarate, spavate i zdravo hranite. Traži se uredan pristup u načinu življenja.

Rak – Godišnji horoskop
LJUBAV: Zbog opozicije Jupitera na vaš znak, naći ćete se suočeni sa svojim velikim željama kojima nećete uvijek znati odrediti mjeru. Također će vas pratiti preispitivanja morala, a u nekim slučajevima moguće su i pravne prepreke vezane uz ostvarenje ljubavne veze (npr. da se radi o osobi koja je već u braku, ili je razvedena, ili da osoba nema dokumente, ili da je osoba druge vjere, a da npr. nečija obitelj to ne privaća i sl.) Kako vi vjerujete u ljubav, vjerojatno je i da ćete istrajati u onom što želite i pokazati svima da je ljubav jača. Posebno povoljni dani za ljubav jesu od 13.3. do 6.4., onda od 19.6. do 12.7. kad ćete biti pod jakim utjecajem Venere, te od 25.9. do 18.10. Oni koji su još sami, neka iskoriste povoljne periode i intenziviraju druženja tih dana, jer će im tada to ići lakše. No to ne znači da ni svi ostali dani neće biti otvoreni za ljubav.
POSAO: Imat ćete podršku većine planeta, pa ćete samo nastaviti ono što ste već prije započeli. Da ipak nije sve tako savršeno, pokazat će vam opet Jupiter, koji, iako tradicionalno dobar, u ovom slučaju, može doprinijeti vašoj lakomislenosti, pogrešnoj procjeni, lošem savjetniku, a posebno pravnom. Zato sve što radite ipak provjeravajte nekoliko puta, a to vrijedi za cijelu godinu. Malo bolje provjeravajte i financije, te uvijek imajte nešto spremljeno za slučaj nenadanih troškova. Tokom cijele godine bit ćete bogati novim idejama i ako ih tradicionalisti i ne budu uvijek prihvaćali, zapišite ih i čuvajte, jer će biti dobre. Kako ste vi prije koju godinu postavili temelje za stabilnu poziciju u karijeri, to ćete tokom ove godine uglavnom nadograđivati i održavati.
ZDRAVLJE: Jedino što bi vas povremeno moglo mučiti, jesu posljedice neimanja mjere u konzumiranju najrazličitije hrane i pića. Neki bi pak mogli uvesti pretjeranu kontrolu navedenog i pretvoriti se u prave askete. Nađite zlatnu sredinu i njegujte svoj želudac. Općenito, bit ćete dobro većinu godine.

Lav – Godišnji horoskop
LJUBAV: Cijelu godinu bit ćete oslobođeni velikih privatnih problema i sa smješkom ćete se sjećati vremene koje je iza vas. Sporije planete će biti većinom u neutralnoj pozciji na vaš znak, pa ćete imati otvoren prolaz i biti svojstveni sebi. Osim blažih iluzija i idealiziranja osoba suprotnog spola, a na koje ste već navikli i znate s njima izlaziti na kraj, uglavnom ćete misliti svojom glavom. Oni koji su u vezama, imat će mirnu godinu u kojoj će znati uživati, a oni koji su još sami, neće dvojiti kad se odluče nekome pristupiti. Posebno povoljni dani za vaš ljubavni život jesu od 1.1. do 24.1., od 7.4. do 30.5., najpovoljniji od 13.7. do 6.8. kad je Venera u vašem znaku, te od 19.10. do 12.11. Imat ćete i jedan nepovoljan period, a to su dani oko 7.2., kad se događa pomrčina Sunca u vama opozicionom znaku Vodenjaka, pa tih dana izbjegavajte odluke vezane uz privatni život i partnera (partnericu).
POSAO: Zbog tranzita Jupitera po vašoj kući posla, cijelu godinu možete očekivati dobre odnose sa suradicima, a posebno s podređenima. Ratne sjekire bit će definitivno zakopane, ili bar do iduće godine. Na radnom mjestu će vam, općenito uzevši, biti jako lijepo i ugodno. S kolegama ćete rado ispijati kavice ili znati zbijati šale, a rado ćete i ostajati (zbog takvog ozračja) raditi prekovremeno. Iako nećete uvijek biti zadovljni sa zarađenim, ili ćete smatrati da dobivate manje nego što zaslužujete, pozitivna radna atmosfera i dobri odnosi, učinit će da ovo prvo zaboravite. Zbog toga što će se pomrčine ove godine događati u vašem i opozicionom znaku, počet ćete dublje razmišljati ili će vas život početi dovoditi u situacije kad ćete morati tražiti rješenja da nešto bitno mijenjate. Najmarkatniji datum vezan uz to su dani oko 1.8. kad se događa totalna pomrčina Sunca u Lavu.
ZDRAVLJE: Kvalitetan jelovnik i zdrave životne navike bit će i dalje teme koje će vas zaokupljati. Uz takvu brigu o zdravlju, i vi ćete biti svježi, zdravi i spremni nositi se sa svim što vas snađe. Lavovi i Lavice koji su bili bolesni, ove godine trebali bi ozdraviti ili bi im se zdravstveno stanje trebalo vidno poboljšati.

Djevica – Godišnji horoskop
LJUBAV: Većinu godine bit ćete izloženi dvama različitim utjecajima, a koji će djelovati i na vaš privatni život. Saturn u vašem znaku tjerat će vas na pretjerane brige, introspekciju, pretjeranu ozbiljnost i povremenu tugu, dok će vas Jupiter u vašoj petoj kući (zabava, mladenačkih ljubavi, djece i kreativnosti) stalno zvati van i pružati vam brojne prilike u navedenim temama. Tu je još i Uran u opoziciji, koji će vam davati nekonvencionalne partnere (partnerice). Sve bi moglo rezultirati vašim namrgođenim licem na nekoj od brojih zabava, te kasnije vašim čuđenjem kako vas nisu primijetili, kad ste vi tako dobro raspoloženi i želite se zapravo zabavljati. No kako su Saturn i Jupiter pod čijim ćete utjecajem biti, ipak u vrlo skladnom odnosu, vjerojatno je da ćete ih uspjeti pomiriti i to tako da stvorite sustav ozbiljnih namjera i želja, te da vješto balansirate između ideala (Jupiter) i stvarnosti (Saturn). Posebno povoljni dani za ljubav jesu od 25.1 do 17.2., zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8. kad ćete biti posebno privlačni suprotnom spolu, te od 13.11. do 7.12.
POSAO: Zbog Saturna u vašem znaku, bit ćete predani poslu i obavezama i više nego što je potrebno. Ništa vam neće moći promaknuti, a kako ste i po prirodi vrijedni, ove godine bit ćete još vrijedniji. Moguća su neslaganja sa šefom ili nekim od poslovnih partnera i to po pitanju uvođenja nečeg novog u radni proces. Vi ćete zastupati tradicionalno stajalište i opirati se novim promjenama. Ipak, sve će se dati lako izgladiti uz pomoći mlađih ljudi, ili mladih suradnika, koji će znati naći zlatnu sredinu i ostvariti kompromis. Ako radite u zabavljačkoj, sportskoj ili pedagoškoj djelatnosti, ovo bi mogla biti godina vrlo konstruktivnog rada i krupnijih rezultata. Ostale Djevice radit će revno i biti primjer drugima. Čak će i pretjerivati u radu. Neka porade na opuštanju i neka se pokušaju prema stvarima odnositi malo ležernije. Najviše će im u tome pomoći humor.
ZDRAVLJE: Zbog Saturna u vašem znaku, postoji mogućnost da vam se aktiviraju stare boljke, no zbog Jupitera u povoljnoj poziciji, vjerojatno ćete s njima izaći na kraj i više nego dobro. Povremeno ćete imati faze prolazne depresije, tuposti ili defetizma, koje će se smjenjivati sa nervozom. Kad se tako osjećate, izađite na sunce ili si priuštite nešto što vas veseli, a svakako njegujte humor i pozitivan način razmišljanja.

Vaga – Godišnji horoskop
LJUBAV: Ono što će obilježiti ovu godinu, bit će odlična prilika za rješenje stambenog pitanja i vezano uz to, mogućnost osnivanja doma i obitelji. Mnoge Vage baš će se ove godine odlučiti na zajednički život udvoje, a sve vezano uz dom, stan ili čak kuću, pokazat će se kao vrlo povoljno. Ono što će vas povremeno činiti nervoznim, jesu pravne peripetije ili granice do kojih ćete moći ići, a tiču se privatnosti. Ako se nađete u situaciji da niste sigurni da li je ispravo ono što činite, dobro sve odvažite i tek onda odlučite i postupite. Najbolje je da poslušate svoje srce. Dani koji će biti vrlo povoljni za vaš ljubavni život jesu od 18.2. do 12.3., od 25.5. do 18.6., posebno dobar period je od 31.8. do 24.9., te još od 8.12. do 31.12.
POSAO: Glavna tema vaših interesa tokom većine godine bit će vezana uz dom i obitelj, pa ćete u skladu s tim, težiti više ka nekom sigurnom poslu, nego ka nekoj ekspanziji. Doduše, sve ono što se ne tako davno započeli, razvijat će se vrlo dobro, pa ćete se koncentrirati na to da zadržite već stečene pozicije i razvijete ih onoliko, koliko vam to vaši privatni interesi dopuštaju. I dalje ćete biti vrlo inventivni i skloni reformatorskim potezima na radnom mjestu. U drugom dijelu godine neki od navedenih poduzimanja neće biti najbolje prihvaćeni, odnosno, izgledan je sukob između reakcionarnih, starih ili autoritativnih suradnika, te vaših orignalnih i modernih ideja. Kao vješto diplomat, vjerojatno je da ćete uspjeti naći zlatnu sredinu i pomiriti supotne interese. Pri tom ćete morati jedan dio svojih ambicija ostaviti za neka buduća vremena. Sve će uroditi vašoj još većom zrelošću i spremnošću da strpljivo idete dalje. Sve pravne stvari vezane uz posao, tokom cijele godine, provjeravajte dva put, jer su na tom polju mogući propusti.
ZDRAVLJE: Uglavnom ćete biti dobro, a od jeseni bi se mogle aktivirati stare kronične boljke vezane uz probavu (crijeva) ili živce. Isto se može manifesitrati i kao pojava kamenaca (bubrežni, žučni), pa pazite što konzumirate i nađite mjeru u svemu. Jasno, uz uravnotežen život, ništa se od ovog ne mora pojaviti.

Škorpion – Godišnji horoskop
LJUBAV: Nećete imati prepreka vezanih uz privatni život i ljubav. I dalje ćete biti vrlo maštoviti i originalni, a to se posebno odnosi na veze mladih Škorpiona ili Škorpionki. Tokom cijele godine imat ćete vrlo dobru komunikaciju s partnerom (partnericom). Roditelji među vama, mogli bi od jeseni imati peripetije s djetetom (najvjerojatnije najstarijim). Vjerojatno će se raditi o klasičnom sukobu starih, tradicionalnih i novih, moderih gledišta. Važno je da nađete dovoljno vremena za razgovor i uz dobar kontakt i komunikaciju, izgledno je da ćete usaglasiti stvari. Povoljni dani za ljubav su od 13.3. do 6.4., zatim od 19.6. do 12.7., a najpovoljnije razdoblje je od 25.9. do 18.10.
POSAO: Cijela godina povoljna je za legalizaciju dokumenata, pa ako ste dulje ili kraće čekali na nešto takvo, ove godine, to bi se moralo rješiti, i to na vaše zadovoljstvo. Vjerojatno je da će vam godina biti bogata i kraćim poslovnim putovanjima, gdje će vaše sposobnosti stalno dolaziti do izražaja. Nabavite dobar mobitel i laptop, jer će oni biti vaši vjerni pratitelji i pomagači s kojim ćete poslove obavljati brže i učinkovitije. Ograničite poslove s prijateljima, jer vam oni ove godine nisu dobro aspektirani. Ako već radite s njima, pripremite se za prepreke i neslaganja. Sve ostalo vezano uz posao bit će uglavnom pozitivno, pa ćete nastaviti graditi započeto. U danima oko 1.8. maksimalno smanjite intenzitet svojih profesionalnih djelovanja i tih dana ne donosite važne poslovne odluke (jer biste pod pritiskom pomrčine Sunca u vašoj 10. kući, mogli sve pogrešno procijeniti). Ostalo vrijeme je više manje uredno, pa ćete imati dovoljno lijepih dana koji će vas ispuniti zadovoljstvom i u poslu.
ZDRAVLJE: Pred vama je godina u kojoj ćete se većinom osjećati dobro i biti u stabilnoj formi.

Strijelac – Godišnji horoskop
LJUBAV: Za većinu Strijelaca i Strelica počet će godina izazova u kojoj više ništa neće biti tako bajkovito kao prethodne godine. Jupiter je napustio vaš znak i ne računajte više na to da ćete imati više sreće nego pameti. Od vas će se tražiti i dodatne odgovornosti, a nećete svaki put moći izbjeći ni stresove, pa je najbolje da se za sve odmah pripremite. Sve će se manifestirati i kroz vaš privatni život, pa nastoje u svakom svom potezu biti jasni, smireni unatoč peripetijama koje vas snađu, vježbajte samokontrolu i ne odustajte kad naiđete na prepreke. Ipak bit će i perioda u kojim će sve vezano uz ljubav ići lakše, a to su dani između 1.1. i 24.1. kad se Venera nalazi u vašem znaku, zatim od 7.4. do 30.4., od 13.7. do 6.8., te opet posebno povojni dani od 19.10. do 12.11.
POSAO: Već na početku godine postat će vam jasno da vam više nitko neće progledavati kroz prste. Pomirite se s tim i prionite poslu najozbiljnije što možete. Sve što budete radili tokom ove godine, morat ćete odraditi od početka do kraja, neće biti popusta, a od vas će se očekivati vrhunski profesionalizam. Čak ni vaše šale više neće „upaliti“, pa makar vi imali i najbolje namjere. Svijet u kojem se nađete poznavat će i priznavati samo konkretne rezultate i činjenice, a rokovi će biti sve kraći. Protiv stresa se nećete moći boriti ležernim pristupom, nego redovnim tehnikama opuštanja za vrijeme slobodnog vremena. Tako osvježeni, moći ćete na poslu funkcionirati vrlo dobro. Nadređeni će pred vas stavljati nove i zahtjevnije zadatke, a o vašoj spremnosti i učinkovitosti ovisit će kako ćete napredovati dalje.
ZDRAVLJE: Tokom većine godine imat ćete dovoljno stresova, pa čuvajte živce. Redovno se opuštajte i nastojte živjeti uredno.

Jarac – Godišnji horoskop
LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku, tokom cijele godine bit ćete pitomiji nego inače, a pristup životu postat će vam ležerniji. Čak ćete znati i uživati znatno više nego što je za vas karakteristično. Pod takvim utjecajima, i vaš ljubavni život postat će bogatiji, a vi ugodna osoba koju svatko rado prima u društvo. Zato će mnogi Jarci i Jarice koji su još sami, naći načina da se nekom svide i uljepšaju kako svoje, tako i njegove (njene) dane. Velik broj uspostavljenih veza imat će šanse da zažive na dulje staze, jer će sve biti podržano dobrim aspektom Saturna iz Djevice. Posebno povoljna razdoblja za ljubav jesu od 25.1. do 17.2 kad će vas Venera u vašem znaku učiniti izuzetno privlačnom osobom za suprotni spol, zatim od 1.5. do 24.5., od 7.8. do 30.8., te opet izuzetan period od 13.1.. do 8.12.
POSAO: Na dnevni red moglo bi doći sve ono što ste vrlo dugo priželjkivali i pripremali, a uglavnom se radi o dugoročnim poslovima. Većina Jaraca imat će izuzetne prilike za poslovni prosperitet, koji će biti podržan od strane moćnika i stabilan na dulje staze. Poslovi će se širiti i razvijati i bolje nego što ste očekivali, a vi ćete biti sve sretniji i sretniji. Ovako povoljnu poziciju planeta (Jupiter u vašem znaku u trigonu sa Saturnom u vama prijateljskom znaku Djevice) nastojte maksimalno iskoristiti i držite oči širom otvorene, te ni jednu priliku ne propuštajte. Sve što budete poduzeli, donijet će dobrobit kako vašim poslodavcima, tako još više i vama osobno. Gotovo cijela godina je obilježena ovako dobrim utjecajima, a na vama je jedino da zasučete rukave i da krenete raditi (i to ono što ste već dugo čekali).
ZDRAVLJE: Bit ćete u odličnoj formi i vrlo stabilne zdravstvene situacije. Ne biste trebali imati nikakvih problema s te strane.

Vodenjak – Godišnji horoskop
LJUBAV: Tokom ove godne neće biti značajnih utjecaja sporijih planeta na vaš privatni život, pa ćete se cijelo vrijeme osjećati oslobođeni, i imat ćete otvorene puteve da činite ono što vi u svojoj glavi sami smislite. U takvim okolnostima, te kao ljubitelj nekonvencionalnosti, osjećat ćete se i više nego dobro, a pogotovo nakon dvogodišnjih „zatezanja“ kojm vas je do jeseni protekle godine izmučio Saturn. Sad ste zreliji i pametniji, a tokom 2008. ćete se potpuno vratiti u svoj element i biti upravo ono što i jeste. Vodenjaci i Vodenjačice će uživati u nesputanim vezama poštujući partnera (partnericu) kao potpuno ravnopravno biće. Oni koji su još sami, ostat će sasvim vjerni svojoj prirodi i nikakvi prisci neće dolaziti u obzir. Poseblno povoljni dani za ljubav jesu od 18.2. do 12.3. kad će Venera tranzitirati vaš znak, zatim je dobar period i od 25.5. do 18.6., od 31.8. do 24.9., te opet odličan period od 8.12. do 31.12. Pomrčina Sunca u vašem znaku 7.2. stavit će vas u centar zbivanja i nagnati da duboko preispitate sve vezano uz vas osobno, dok će pomrčina Sunca 1.8. u znaku Lava, kod vas izazvati analize vezane uz vašeg partnera (partnericu), no tih dana ne donosite definitivne zaključke.
POSAO: Poslovi neće biti u centru vaših interesa, no odvijat će se više manje uhodano. Ono što će ove godine biti karakteristično na tom planu, jesu pitanja vaše osobne zarade i ulaganja drugih ljudi. Novac će vam nenadano dolaziti i isto tako neočekivano odlaziti iz ruku, pa bi bilo pametno kad god možete, da stvorite crni fond (ili zlatnu rezervu, ako vam ljepše zvuči). Cijela godina nije povoljna za uzimanje obaveze kredita, a ni eventualni sponzori neće vam biti naklonjeni. Zato je najbolje da se oslanjate na vlastite snage. Ono što je odlično postavljeno, jesu razna alternativna bavljenja, kojim ste i inače po prirodi skloni, pa sve vezano uz takva područja (metode relaksacije, novi pristupi prehrani, istraživanja intuicije i slično) donijet će vam i više nego dobro. Vodenjaci umjetnici doživjet će dane posebnih nadahnuća, pa su moguća remek djela. No ista ne moraju odmah biti pokazana ili priznata u javnosti. Ako radite u institucijama zatvorenog tipa ( npr. bolnice, laboratoriji, zatvori, samostani), imat ćete i više nego kvalitetnu godinu i njen kraj dočekati s odličnim poslovnim rezultatima.
ZDRAVLJE: Vodenjaci i Vodenjačice koji se liječe u bolnicama, trebali bi ove godine ozdraviti. Svi ostali bit će u dobroj formi tokom većine godine.

Ribe – Godišnji horoskop
LJUBAV: Pred vama je godina izazova u kojoj će vam trebati dosta živaca, energije i snage da izađete na kraj sa svim što se bude događalo. To se odnosi i na vaš privatni život. Zbog Saturna u vama opozicionom znaku Djevice, mnogi odnosi Riba će se „ohladiti“ ili ćete se naći u iskušenju. Zbog Urana u vašem znaku, bit ćete skloni sve rješavati revolucionarno, a kad se te dvije planete nađu u opoziciji (od jeseni 2008.) kroz neke vaše odnose isplivat će na vidjelo sukob između starih, konzervativnih i suvremenih gledišta (vi ćete najvjerojatnije zastupati ovo drugo). To će biti dosta naporno, a u svemu možete očekivati pomoć prijatelja koji će sigurno biti sposobni sagledati stvar s distance i izgladiti je u najboljoj namjeri. Pa kad više ne budete sigurni što vam je činiti, javite se prijatelju ili prijateljici. Ipak, imat ćete i dobre dane za ljubav, a to su razdoblja od 13.3. do 6.4. kad će vas Venera u vašem znaku čniti vrlo privlačnom osobom za suprotni spol, zatim od 19.6. do 12.7., te od 25.9. do 18.10.
POSAO: U ovoj godini nećete imati velikih promjena vezanih u poslove. Bit će periodično ekspanzija i prilika za razvoj, a bit će i stresova i kočnica, no to će se uglavnom manifestirati kroz odnose, pa tako i kroz one poslovne. Dugo ćete vagati ako potpisujete neki vama važan ugovor i dobro je da sve njegove aspekte proučite do u detalje. Općenito uzevši, bit ćete zadovoljni plodovima svog rada, no ne i s odnosima s poslovnim partnerima. Bit će ovo pomalo šarena godina u kojoj će se miješati različiti utjecaji, a kako vi kao prava Riba znate plivati, vjerojatno je da ćete se uspjevati prilagođavati situacijama. Ipak, sve bi vas moglo prilično iscrpiti, pa si odmah na početku godine postavite jedno važno pravilo: Redovno se opuštajte i odmarajte. Naučite svoje misli preusmjeriti na vedre i neopterećujuće sadržaje i to trenirajte svaki dan barem pola sata dnevno. Budite svjesni da ćete s takvim pristupom i na poslu i u odnosima biti učinkovitiji, a onda i sretniji. 1.8. se događa pomrčina Sunca u vašoj 6. kući radnog mjesta, pa sve što se bude događalo tih dana, ne uzimajte previše k srcu i pustite još koji dan da prođe, ako trebate donijeti neku odluku. Budete li uredni i strpljivi, provest ćete sasvim solidnu poslovnu godinu.
ZDRAVLJE: Umor, stres i nezadovoljstvo, gomilat će se u vama tokom većine godine. Zato slijedite upute o redovnoj relaksaciji i nećete imati većih problem

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK