astro centar

Vodolija-Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Ukoliko niste završili studiju kada je u pitanju timski rad, imate šansu tokom meseca aprila da tako nešto privedete kraju. Ne otežavajte sebi situaciju, kada je u pitanju nova ideja, jer se u retrogradnosti ne počinje nešto novo što vam inače poručuje Saturn u polju podrške, kada je u pitanju vaš poslovni segment u kome ste najviše angažovani.

Oni koji traže posao mogu biti prijatno iznenađeni jednim pozivom, koji vam otvara novi horizont. Možete očekivati više novca bez izuzetka, kada su vaše kompetencije i zalaganje u pitanju. Nekoga od kolega nećete ostaviti ravnodušnim, kada je u pitanju vaš način sticanja novca, pa možete očekivati poziv za saradnjiu, koju ne možete izbeći.

Ljubav: Privlače vas partneri koji imaju stav i jaku volju. Mogu biti mlađi od vas ili da mladoliko izgledaju. Ukoliko ste sami imate odličnu priliku da se upoznate sa osobom koja vam je u prolazu dala signal za nešto konkretno. Simpatije mogu biti obostrane.

Imaćete razlog da se više družite nego obično. Naravno izlasci su zagarantovani u većoj meri. Ukoliko ste u braku, partner može da bude često odsutan ili da vreme provodi na putu, pa se ovde uviđa malo veće iskušenje.

Zdravlje: Stres, koji možete imati tokom meseca aprila, možete da kanališete meditacijom ili joga vežbama.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.