astro centar

Vodolija-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Većini Vodolija na emotivnom planu maj mesec biće jedan od zanimljivijih ove godine. Ova dešavanja mogu odrediti narednih šest meseci, posebno period od 3. do 15. maja, kada će Venera iz astrološkog polja ljubavi, zabave i kreativnosti prolaziti seriju zanimljivih aspekata.

Slobodne Vodolije mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu koja će ih zaintrigirati i u početku će se sa vama poklopiti u svakom smislu. Ipak otvorite četvoro očiju, jer aspekti Venere i Neptuna umeju da unesu iluziju.

Zauzetim Vodolijama napeti Venerini aspekti u periodu do 15. maja doneće preispitivanja u odnosima, brakovima i vezama, posebno u vezi sa Lavom, Devicom ili Vagom. Laži i obmane vam ne prijaju i zahtevaćete od partnera potpunu iskrenost, pa se možete iznenaditi onim što budete čuli. Krajem meseca moguća je platonska veza sa komšijom.

POSAO I FINANSIJE

Vodolije će u maju ubirati plodove svog velikog rada. Mnoge poslove obavljaćete u tajnosti, delovaćete iz senke, ali će vaši potezi između 5. i 17. maja imati veliki uticaj na masu i kolektiv u kojem radite. Mars, prelaskom u vaš znak, od 17. maja pokreće vas na svim poljima i zato preuzmite inicijativu.

Ukoliko radite sa strancima, bavite se edukacijom ili nekom vrstom javnog posla, nakon 19. maja očekuje vas uspeh o kakvom ste sanjali i poznanstvo sa vrlo uticajnom osobom koja vam može ponuditi odličnu poslovnu ponudu. Krajem meseca aspekt Venere i Urana može promeniti listu vašiih saradnika, pa čak i nadređenog . Preko mudre Device, lojalnog Jarca ili snalažljivih Riba očekuje vas veliki poslovni uspeh.

Astrozenit astro centar telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

Švajcarska

0,5 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

36 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astrozenit savetnika

Ovaj veb-sajt koristi kolačiće u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.